55 reprezentanți MetropolitanLife din 24 de țări sunt voluntari în Romania pentru ca 300 de copii să poată învăța într-un mediu mai bun

4

55 de angajați Metropolitan Life, din 24 de țări, au lucrat în acest weekend timp de o zi pe șantierul Habitat for Humanity România din sectorul 5 pentru a ajuta la reabilitarea și eficientizarea energetică a Școlii Gimnaziale nr. 125.

Peste 300 de copii și 50 de profesori vor începe noul an școlar într-un mediu mai sănătos și primitor. Inițiativa de a renova și eficientiza energetic această școală face parte din proiectul „O școală nouă, un viitor mai bun”, dezvoltat de Habitat for Humanity România.

Cei 55 de reprezentanți Metropolitan Life se alătură celor 100 de voluntari, internaționali și din companiile românești, care au contribuit în perioada vacanței de vară la realizarea lucrărilor și transformarea Școlii Gimnaziale nr. 125 într-un mediu sănătos şi primitor pentru copii și profesori. Situată într-una dintre cele mai sărace cartiere din București, Școala Generală nr. 125, din sectorul 5 se afla într-un stadiu avansat de deteriorare, fiind doar una dintre școlile din România care au mare nevoie de renovare. Reabilitarea școlilor reprezintă un pas important pentru incluziunea socială a copiilor din familii defavorizate.

„Cei mai mulți copii de la Școala nr. 125 provin dintr-un mediu vulnerabil, astfel că Metropolitan Life este încântată să se alăture Habitat for Humanity pentru a oferi un viitor mai bun elevilor și familiilor acestora, precum și comunităţii din care  fac parte”, a declarat Dirk Ostijn, CEO, MetLife Europa.

„Școala este a doua casă pentru copiii noștri. Este locul în care se încarcă cu speranțe, visuri și planuri pentru viitor. Suntem bucuroși să găzduim voluntarii Metropolitan Life pe şantierul nostru din Bucureşti și recunoscători că ne vor ajuta să oferim un mediu propice învăţării pentru 300 de copiii din familii cu dificultăți financiare”, a declarat Greg Foster, Area Vice President Europe Middle East and Africa.

Metropolitan Life si Fundatia MetLife au făcut donații în valoare de $500.000 pentru proiecte de CSR, derulate în 2015 și continuate în 2016 și 2017. În plus, în 2016, Metropolitan Life a investit $200.000 în proiecte de CSR, din fonduri locale. Proiectele susținute de Metropolitan Life se concentrează pe incluziune socială și financiară, inclusiv pe educarea financiară a copiilor și tinerilor din diferite categorii sociale.

Despre MetLife

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin intermediul sucursalelor și afiliaților acesteia (“MetLife”), este una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife are operațiuni deschise în aproape 50 de țări și deţine poziţii de conducere în pieţe din Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, accesați www.metlife.com.

Despre Metropolitan Life

Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife are operațiuni deschise în aproape 50 de țări și deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu.

În România, Metropolitan Life are peste 17 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Două milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Despre Fundația MetLife

Fundația MetLife a fost înființată în anul 1976 pentru a continua tradiția MetLife privind finanțarea companiilor și implicarea comunității. Fundația se concentrează pe promovarea incluziunii financiare, având la dispoziție 200 de milioane de dolari în următorii cinci ani pentru a ajuta la construirea unui viitor sigur al oamenilor și al comunităților din întreaga lume. Compania Metropolitan Life este parte a grupului MetLife, ce oferă prin filialele și companiile sale afiliate la nivel global asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. În România, compania este prezentă de 15 ani și furnizează asigurări de viată și pensii private obligatorii către 2 milioane de clienți.

This Campaign has ended. No more pledges can be made.