Sustine pe

andreiduta

Am strans 245 LEI din 245 LEI cat mi-am propus

Drag prieten,

Îți mulțumim pentru interesul față de proiectul BIG BUILD. Încă din luna octombrie, de când am fost nevoiți să amânăm evenimentul programat pentru 3-7 octombrie, lucrăm în parteneriat cu autoritățile locale pentru identificarea unei soluții care să ne perimită să construim.

Terenul alocat prin Hotărâre de Consiliu Local are funcționalitate industrială, iar aceasta trebuie transformată în “curți și construcții”, un proces complex și anevoios.

Reprezentanți ai actualei administrații locale, angajați Habitat for Humanity de la biroul regional EMEA și din România, consultanți care ne sprijină pro-bono în aspecte legate de legislație și fiscalitate, fac tot posibilul pentru deblocarea situației și reînceperea proiectului care va oferi o casă decentă pentru 36 de familii și o casă renovată pentru alte patru.

Depunem toate eforturile ca evenimentul să aibă loc în acest an, însă vom putea oferi mai multe detalii după ce vom avea autorizația de construcție. Vei primi vești de la noi, aici pe site, pe pagina de Facebook sau prin e-mail, dacă te-ai înscris în baza noastră de date.

Îți mulțumim că ești în continuare alături de noi.

Echipa Habitat for Humanity

Cum ma poti ajuta

Poti sa contribui financiar pentru mine

Share-uieste pagina mea pe Facebook sau TwitterPENTRU EI VOI CONSTRUI LA BIG BUILD 2016

  • Familia Popa
  • Familia Hongu
  • Alina Neguriţă
  • Familia Vasile
  • Familia Negurici

Multumesc celor care m-au ajutat


Duta Andrei 245 RONLasa un mesaj de incurajare