Sustine pe

ciprianmereu

Am strans 165 LEI din 165 LEI cat mi-am propus

Drag voluntar,
Iti scriu cu parere de rau, pentru a te anunta ca organizatia Habitat for Humanity Romania este nevoita sa amane evenimentul de constructie accelerata si voluntariat BIG BUILD, programat pentru perioada 3-7 octombrie, la Bacau. Aceasta situatie este cauzata de intarzieri in obtinerea avizelor necesare si a schimbarilor legislative din ultimele luni.

Vreau sa te asigur ca angajamentul nostru fata de cele 40 de familii beneficiare ramane neschimbat si ca vom face toate eforturile pentru ca familiile beneficiare sa aiba o locuinta decenta in cel mai scurt timp posibil.

Evenimentul BIG BUILD va fi reprogramat in cursul anului urmator, dupa ce vom primi autorizatia de constructie. Lucram cu autoritatile locale pentru a putea construi in cel mai scurt timp locuintele sociale de care este atat de multa nevoie in Bacau.

Sper ca vei fi alaturi de noi pe santierul BIG BUILD, sa construim locuinte sanatoase si primitoare pentru cele 40 de familii cu venituri mici. Doar impreuna cu tine putem fi mai aproape de indeplinirea misiunii noastre, de a oferi fiecarei familii un loc numit acasa.

Daca doresti sa participi la BIG BUILD anul urmator, donatia din contul tau ramane valabila. In cazul in care doresti restituirea sumei stranse catre donatorii tai, te rugam sa ii indrumi catre acest formular care trebuie completat si trimis pe adresa gilda.hromadnic@habitat.ro.

Iti multumesc pentru sustinere, iar pentru orice intrebari echipa Habitat for Humanity Romania iti sta la dispozitie (gilda.hromadnic@habitat.ro, 0728.979.939).

Gabriel Pascal,
Director interimar Habitat for Humanity Romania

Cum ma poti ajuta

Poti sa contribui financiar pentru mine

Share-uieste pagina mea pe Facebook sau TwitterPENTRU EI VOI CONSTRUI LA BIG BUILD 2016

  • Familia Popa
  • Familia Hongu
  • Alina Neguriţă
  • Familia Vasile
  • Familia Negurici

Multumesc celor care m-au ajutat


Ciprian Mereu 165 RON

let s go team!


Lasa un mesaj de incurajare