pentru cine construim

Familia Alexandru

Ionica Alexandru este o mamă luptătoare. Își crește singură cei doi copii și încearcă să le ofere tot ce au nevoie pentru a crește frumos. Erik are 14 ani, este sociabil și vorbăreț, pasionat de istorie și limbi străine. Andrei are 4 ani, este plin de viață, cu un zâmbet molipsitor și își iubește mult fratele. Ei încă nu știu cum e să aibă o casă a lor.

După divorțul de tatăl lui Erik, cei doi s-au mutat înapoi în casa mamei Ionicăi, apoi au locuit cu chirie. Familia s-a mărit cu venirea lui Andrei. A urmat o nouă mutare.

Ionica locuiește acum cu cei doi băieți într-o casă închiriată. Mama are mai multe joburi, pentru a-și putea permite să le ofere copiilor tot ce au nevoie. Nu a reușit să obțină credit pentru locuință de la nicio bancă, iar aplicațiile pentru o locuință socială sunt de ani de zile fără răspuns. Dar familia ei este una în care neîmplinirile și neajunsurile sunt compensate prin iubire, comunicare, generozitate.

După BIG BUILD 2018, Erik, Andrei și Ionica vor putea păși în prima casă pe care o pot numi a lor, locul unde să se simtă în siguranță și unde să aducă jocul și bucuria copilăriei.