pentru cine construim

Familia Constandache

Pentru familia Constandache, o locuință decentă a fost întotdeauna un lux de neatins. Din casa tatălui lui Paul, unde au locuit la începutul relației lor, au fost goniți de certurile continue. Fiica lor, Alexandra, avea doi ani la acea vreme și se speria de fiecare dată de accesele de furie ale bunicului său.

Au hotărât să se mute cu chirie când soția a aflat că așteaptă al doilea copil – pe Robert, care acum are 3 ani. S-au mutat din casă în casă o vreme. Niciuna dintre locuințele de închiriat nu erau potrivite pentru a crește doi copii mici, doar din salariul tatălui. Au locuit un timp într-o casă bătrânească, fără apă caldă și cu toaleta în curte. Apoi într-o casă mai decentă, cu chirie, unde n-au putut sta decât jumătate de an. Proprietarul avea nevoie de acel spațiu și i-a rugat să plece.

Au început din nou strânsul bagajelor și căutatul unei alte case închiriate. Au gasit-o deocamdată, fără confortul pe care ar dori să-l ofere copiiilor lor. Și sub semnul unei instabilități care nu le permite să își crească cei doi copii așa cum și-ar dori.

Pentru Alexandra și fratele ei mai mic, BIG BUILD 2018 înseamnă prima șansă la propria lor cameră.