intrebari frecvente

Voluntariatul pe santierele Habitat for Humanity Romania este o super experienta de implicare sociala. In prima zi pe santier, vei gasi doar fundatiile, iar in ziua a cincea, casele vor fi ridicate in proportie de peste 70%.
Pe santierul nostru muncesti cot la cot cu familiile beneficiar si vezi la sfarsitul zilei, saptamanii, rezultatul muncii tale: vezi ridicat un perete, un acoperis sau chiar casa intreaga.
Ai ocazia sa te imprietenesti cu voluntari din intreaga lume. La BIG BUILD vin voluntari internationali, din companiile romanesti, artisti si personalitati.
Iata cum a fost la BIG BUILD 2015

Nu, nu trebuie sa ai abilitati speciale ca sa muncesti pe santierul Habitat for Humanity Romania. Specialistii nostri in constructii te vor indruma pas cu pas si te vor invata tot ce trebuie sa faci. Iar sarcinile pe care le vei primi vor fi pe masura puterilor tale.

Siguranta voluntarilor nostri este pe primul loc. La inceputul fiecarei zile, fiecarui voluntar i se face protectia muncii si va primi echipamentele necesare lucrului pe santier: casca, manusi, ochelari de praf etc.

Noi vom asigura echipamentul de protecție pe șantier, pauzele de cafea și prânzul pe șantier în cadrul unui eveniment spectaculos de livecooking.
Tu va trebui sa iti acoperi costurile cu transportul si cazarea si sa fii pregatit sa bati cuie, sa ridici pereti, sa pui acoperisul pe casa.

In cazul in care nu reusesti sa mai ajungi la eveniment, te rugam sa ne anunti la alex.sbircea@habitat.ro

Colegul nostru Alex te va ajuta cu bucurie. Scrie-i pe adresa alex.pavel@habitat.ro.

  • Daca esti (foarte) bun la ceva (exemplu: sa machiezi, sa tunzi) ofera serviciile tale prietenilor, contra-cost.
  • Ai haine in sifonier pe care nu le mai porti? Organizeaza un "garage sale" si fa-i pe altii fericiti.
  • Doneaza-ti ziua de nastere. In loc sa primesti cadouri, roaga-i pe prietenii tai sa doneze in contul tau.
  • Incepe un blog in care sa povestesti drumul tau spre cea mai tare experienta de voluntariat! (Noi suntem convinsi ca va fi cea mai tare experienta din viata ta)