voluntar big build

Voluntar la BIG BUILD

La BIG BUILD, voluntarii lucrează umăr la umăr alături de familiile pentru care construim. Se formează prietenii de-o viață. Oamenii descoperă pasiuni noi sau abilități despre care nu știau că există.

Luni dis-de-dimineață începem lucrul șantier de la fundațiile caselor. Până vineri, ridicăm pereții, îi izolăm termic, montăm acoperișul, ușile și ferestrele. La finalul celor 5 zile, casele sunt finalizate 100% la exterior și 80% la interior. Pe lângă timpul și efortul lor, voluntarii ne ajută să acoperim o parte dintre materialele de construcții. Pentru a fi voluntar la BIG BUILD, te rugăm să strângi o donație de 550 de lei, cu care noi vom cumpăra materiale de construcții pentru casa la care vei lucra.

Poți strânge donația cu ajutorul profilului de fundraiser și îți convingi prietenii să doneze pentru tine.

BIG BUILD 2018 are loc la Cumpăna, la 15 kilometri de Constanța. Te poți caza în Constanța, iar noi vom asigura în fiecare zi transportul din Constanța către șantierul BIG BUILD și retur.
Big Build 2017

Iată cum a fost la BIG BUILD în 2017, când am construit 36 de case în 5 zile la Bacău. Ne-au ajutat atunci 820 de voluntari români și internaționali.