BIG BUILD 2018: 8 case în 5 zile

În octombrie 2018, voluntarii își aduc împreună inimile, energia și mâinile la BIG BUILD 2018, evenimentul anual de construcție accelerată și voluntariat organizat de Habitat for Humanity România. Între 1 și 5 octombrie, 350 de voluntari români și internaționali vor ridica 10 case în 5 zile la Cumpăna, în județul Constanța.

Pe 1 octombrie 2018, sărbătorim și Ziua Mondială a Locuirii și tragem un semnal de alarmă asupra condițiilor de locuire precară din România, care afectează jumătate din populația țării.

În luna aprilie 2018, vom demara procesul de selecție a celor 10 familii din Cumpăna pentru care construim la BIG BUILD 2018.

BIG BUILD 2018 va fi precedat de conferința Housing Forum, un eveniment de advocacy în cadrul căruia reprezentanți ai autorităților locale, mediul privat și societatea civilă dezbat problemele de locuire cu care se confruntă România și încearcă să propună soluții pentru acestea.

 

Ultima ediție BIG BUILD 2017

Iată cum a fost la BIG BUILD 2017, cel mai mare eveniment de construire accelerată și voluntariat organizat în Europa.  Am construit 36 de case în 5 zile, la Bacău, cu ajutorul a peste 820 de voluntari români și internaționali.

A fost o experiență de viață pentru voluntari și familiile beneficiare deopotrivă, care au lucrat umăr la umăr timp de 5 zile:

Dacă reprezinți o companie și vrei să organizezi un teambuilding cu colegii pe șantier, scrie-ne pe adresa iolanda.burtea@habitat.ro.

BIG BUILD 2017

PARTENERI

PARTENER PRINCIPAL

PARTENERI

This Campaign has ended. No more pledges can be made.