Bikers for Humanity

Anul trecut am reușit cea mai mare mobilizare a comunității moto pentru o cauză socială, la evenimentul Bikers for Humanity. 350 de motocicliști și-au dat întâlnire pe șantierul din Bacău și au ajutat la realizarea fundațiilor pentru ca 40 de familii cu venituri mici să își împlinească visul de o viață – acela de a avea o locuință decentă.

Între 2 și 4 iunie, ne dorim să replicăm evenimentul pe șantierul din Cumpăna, județul Constanța. Motocicliști din toată țara sunt așteptați să lucreze la cele patru cvadruplexuri pe care le avem în lucru și să ofere un nou start în viață pentru 16 familii în nevoie de o locuință. Numărul maxim de voluntari care pot lucra pe șantier la acest eveniment este 350.

Evenimentul are loc doar dacă se vor găsi sponsorii și fondurile necesare. În măsura în care se strâng doar o parte din fondurile necesare, vor putea participa doar un număr limitat de motocicliști, aleși în funcție de data înscrierii (pe principiul primul venit, primul servit :).

Pentru mai multe detalii și întrebări, te rugăm să verifici paginile Despre și Întrebări frecvente.
Dacă întrebarea ta nu se află în listă sau sunt necesare alte lămuriri, ne poți scrie la adresa loredana.modoran@habitat.ro.
Dacă întâmpini probleme tehnice, îl poți contacta pe Alexandru Pavel - alex.pavel@habitat.ro.


Avem nevoie de 38.000 euro. Am strâns până acum

167 Eur


81 voluntari
Suma strânsă din total proiect

0.01%


Beneficiari


  • Familia Vasiliu

  • Familia Luzinschi

  • Familia Dima

  • Familia Gal

AU DOANT PENTRU BIKERS FOR HUMANITY 2017

liviu puscasu 50 RON

Go

Prahuza Constantin 350 RON

DORU OLIMPIA 50 RON

Silviu Dan 200 RON

Go

Coman Coralia 100 RONParteneri