Companii

Pentru a ne îndeplini misiunea și a ajuta cât mai multe persoane defavorizate să beneficieze de o locuință decentă, Habitat for Humanity România are nevoie de parteneri de încredere. Companiile pot susține programele noastre prin contribuții financiare, donații de materiale de construcție sau prin acțiuni de voluntariat pe șantier.Parteneriatul cu Habitat for Humanity Romania înseamnă implicarea în proiecte sustenabile cu impact puternic la nivelul comunității, care contribuie la eradicarea sărăciei într-un mod transparent.

 CUM NE PUTEȚI SUSȚINE

companie

EVENIMENTE DEDICATE

WOMEN BUILD

Inițiativă care se adresează femeilor care nu se feresc să înlocuiască pantofii cu bocancii, pixul și calculatorul cu ciocanul și care au puterea de a schimba în bine lucrurile din jurul lor. Scopul acestui eveniment este de a dezvolta capacitățile de leadership și spirit de echipă a participantelor. Totodată, prin Women Build, atragem atenția asupra condițiilor dure de locuit în care se regăsesc foarte multe mame singure.

CEO BUILD

Eveniment care aduce împreună unii dintre cei mai importanți lideri ai mediului de afaceri pentru a lucra ca voluntari pe șantierele noastre. Munca lor este un bun exemplu de implicare socială și contribuie la promovarea dreptului fiecărui om de a locui în condiții decente.

Pentru mai multe detalii despre programele oferite companiilor, scrie-ne pe adresa bianca.constantin@habitat.ro.