Dedeman – partener principal al evenimentului BIG BUILD 2015

52

Dedeman a devenit partener principal al BIG BUILD, cel mai mare eveniment de construcție accelerată, voluntariat și comunicare a condițiilor de locuit din România, pe care Habitat for Humanity România îl organizează în fiecare an pentru a sărbători “Ziua Mondială a Locuirii”.

Între 5 și 9 octombrie, opt familii cu venituri mici din Bacău vor vedea în numai cinci zile, cum visul de o viață, de a avea propria locuință, se îndeplinește. Habitat for Humanity România, împreună cu 200 de voluntari internaționali, corporatiști români și personalități, va construi 8 locuințe în numai 5 zile.

Dedeman sprijină misiunea Habitat for Humanity, de a eradica locuirea sărăcăcioasă, încă din 2005, prin importante donații în materiale și bani.

„Zilnic le oferim clienţilor noştri cele mai bune soluţii pentru construcţia, renovarea sau amenajarea casei. Sunt însă şi familii, şi din nefericire, multe la număr, care nu au şi nu îşi permit să construiască un loc al lor, pe care să îl numească „acasă”. Tocmai de aceea ne-am alăturat celor de la Habitat for Humanity pentru ca 8 familii din Bacău să ajungă să descopere confortul şi siguranţa unui cămin.”, a declarat Dragoş Pavăl, preşedintele companiei Dedeman.

“Cele mai importante lucruri din viața unui om se întâmplă acasă. Aici primim îngrijirea și dragostea atunci când suntem mici, educația și valorile care ne vor ghida în viață, aici învățăm respectul pentru semenii noștri și aici suntem fericiți alături de cei dragi.

Împreună cu Dedeman suntem cu un pas mai aproape de visul nostru: ca fiecare familie să aibă o casă decentă în care să trăiască. În numele celor opt familii care vor avea în sfârșit propria casă, mulțumim Dedeman pentru generoasa contribuție la BIG BUILD”, a declarat Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România.

Familiile care vor beneficia de locuințelele noi din Bacău trebuie să fie în nevoie de o locuință decentă, trebuie să muncească un număr de ore la propria casă și să returneze către Habitat for Humanity România costul casei la prețul materialelor de construcție, pe o perioadă de 20 de ani, în rate lunare fără dobândă, fără profit. Sistemul Habitat for Humanity, dezvoltat de 39 de ani în 70 de țări din întreaga lume, responsabilizează familiBIG BUILD 2015 Habitat for Humanityile beneficiar și asigură fondurile pentru construcția de locuințe pentru alte familii dezavantajate.