Donație pavilion de la Expodom

La Habitat for Humanity România, proiectele de construire sunt realizate cu sprijinul voluntarilor și a partenerilor. Implicarea lor fie prin donații, fie prin ajutorul oferit pe un șantier Habitat, asigură continuitatea proiectelor noastre și oferă sustenabilitate inițiativelor noi.

Din cauza pandemiei de COVID-19 și a restricțiilor impuse de autorități, am fost nevoiți să suspendăm găzduirea echipelor de voluntari pe șantier, să amânăm participarea la competițiile sportive și chiar să oprim activitatea pe unele șantiere Habitat din țară.

În ciuda provocărilor, Habitat for Humanity România își continuă misiunea și organizează și anul acesta evenimente de construire, unde vor putea participa și voluntari. În curând, pe șantierele Habitat va răsuna din nou sunetul de ciocan, iar voluntarii vor forma echipă pentru a construi locuințe familiilor vulnerabile.

Când vom redeschide evenimentele de voluntariat, vom lua toate măsurile de prevenire a răspândirii infectării cu noul coronavirus, ceea ce înseamnă o organizare și mai strictă pe șantier. Amplasarea spațiilor în care vor sta voluntarii va fi una dintre măsurile cele mai importante pe care le vom lua, fiind necesar ca acestea să fie cât mai extinse și aerisite.

Tocmai de aceea, am primit cu bucurie vestea că  Expodom ne donează un pavilion cu structură din oțel de dimensiunea 3x6m, care va fi amplasat pe șantier și împreună cu corturile pliabile vor crea spații suficiente unde voluntarii vor lua pauza de prânz sau vor socializa.

Mulțumim, Expodom!

=