Doneaza

Susține un proiect Habitat for Humanity România

”Big Build 2016″

BIG BUILD 2016 este cel mai mare eveniment de construcție accelerată și voluntariat realizat vreodata în Europa. Între 3 și 7 Octombrie, împreună cu peste 800 de voluntari internaționali, din companiile românești, artiști și politicieni, vom construi 40 case în doar 5 zile.

1,200 de voluntari vor lucra în pre-eveniment, la pregătirea șantierului. Între 17-19 iunie, sute de bikeri vor lucra la ridicarea fundațiilor alături de familiile beneficiar.

”Ploiești – Construim împreună pentru comunitate”

În martie deschidem un nou șantier Habitat la Ploiești, unde vom construi pe parcursul a doi ani opt locuințe pentru opt familii nevoiașe care au nevoie de o casă. Acest proiect vine în completarea celor 12 case deja construite. Viețile familiilor care au beneficiat deja de o casă s-au schimbat complet după ce s-au mutat. Aici poți urmări povestea familiei Năstase.

Ajută-ne să oferim o casă decentă și sănătoasă familiilor în nevoie.

După completarea formularului vei fi transferat către o platforma securizată de donație prin card a furnizorului nostru de plăți securizate, EuPlatesc.ro.

In extrasul de cont, banii vor apărea ca fiind trimiși către EuPlatesc.ro.

Cont pentru donaţii in RON / EUR / USD:

Cod IBAN:
RO25 BRDE 050S V150 1751 0500

BRD
Sucursala Oradea

DONEAZA Online

Nume

Prenume

E-mail

Proiect

Suma donată (RON)

This Campaign has ended. No more pledges can be made.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/habitat/public_html/wp-content/plugins/appthemer-crowdfunding/includes/theme-stuff.php on line 122