pentru ce este bun ciprofloxacin piroxicam prospect unguent pret crush concerta er cordarone fiole de vanzare concerta virketid

Doneaza

Susține un proiect Habitat for Humanity România

”Big Build 2016″

BIG BUILD 2016 este cel mai mare eveniment de construcție accelerată și voluntariat realizat vreodata în Europa. Între 3 și 7 Octombrie, împreună cu peste 800 de voluntari internaționali, din companiile românești, artiști și politicieni, vom construi 40 case în doar 5 zile.

1,200 de voluntari vor lucra în pre-eveniment, la pregătirea șantierului. Între 17-19 iunie, sute de bikeri vor lucra la ridicarea fundațiilor alături de familiile beneficiar.

”Ploiești – Construim împreună pentru comunitate”

În martie deschidem un nou șantier Habitat la Ploiești, unde vom construi pe parcursul a doi ani opt locuințe pentru opt familii nevoiașe care au nevoie de o casă. Acest proiect vine în completarea celor 12 case deja construite. Viețile familiilor care au beneficiat deja de o casă s-au schimbat complet după ce s-au mutat. Aici poți urmări povestea familiei Năstase.

Ajută-ne să oferim o casă decentă și sănătoasă familiilor în nevoie.

După completarea formularului vei fi transferat către o platforma securizată de donație prin card a furnizorului nostru de plăți securizate, EuPlatesc.ro.

In extrasul de cont, banii vor apărea ca fiind trimiși către EuPlatesc.ro.

Cont pentru donaţii in RON / EUR / USD:

Cod IBAN:
RO25 BRDE 050S V150 1751 0500

BRD
Sucursala Oradea

DONEAZA Online

Nume

Prenume

E-mail

Proiect

Suma donată (RON)

This Campaign has ended. No more pledges can be made.