Habitat for Humanity – scrisoare 20%

Redirecționează 20%
din impozitul pe profit către
Habitat for Humanity România

Vino alături de noi să construim împreună case, comunități și speranță!

Poți susține proiectele Habitat for Humanity România printr-o sponsorizare de până la 20% din impozitul pe profit. Procedura nu implică niciun cost pentru compania ta.

Devenind partenerul nostru, ne poți ajuta să ne continuăm proiectele și să ne îndeplinim planurile de viitor. Dacă compania ta are profit și plătește impozit, ne poți sponsoriza, iar suma aferentă se scade direct din impozitul datorat statului.

Companiile pot direcționa către organizații non-profit, în baza unui contract de sponsorizare, 20% din impozitul pe profit în limita a 0,75% din cifra de afaceri, cu plata până la data de 31 decembrie 2019.

Facilitățile fiscale cu privire la sponsorizări sunt reglementate prin Art. 25, aliniatul 4, litera i, Noul Cod Fiscal.

Despre Habitat for Humanity RomÂnia

De 23 de ani în România, Habitat for Humanity România construiește și reabilitează locuințe destinate persoanelor cu venituri reduse, derulează programe de prevenție și răspuns la dezastre naturale precum și programe de advocacy în domeniul locuirii sociale. Până în prezent, Habitat for Humanity România a ajutat peste 91.000 de români să aibă un cămin primitor sau să își îmbunătățească condițiile de locuit.

Citește aici despre proiectele Habitat for Humanity România aflate în desfășurare sau descarcă varianta în limba engleză aici.

Statisticile din domeniul locuirii în România sunt cel puțin îngrijorătoare. Află aici despre ele.

Poate că poveștile celor pentru care construim îți sunt încă necunoscute.
Citeste scrisoarea Andreei aici.

CALCULATOR SPONSORIZARE

Folosiţi calculatorul de mai jos pentru a determina suma maximă pe care o puteţi deduce din impozit. Puteţi dona și sume mai mari, surplusul fiind eșalonat pe lunile următoare conform aceluiași sistem de calcul.

Puteţi direcţiona:

0 RON

Profit impozitabil:

Înainte|0 RON

După|0 RON

Impozit:

Înainte|0 RON

După|0 RON