Familia Gal

1

Mihai, 34 ani și Nicoleta, 31 ani sunt căsătoriți de 12 ani și sunt o familie aproape împlinită, iar asta din cauză că nu au încă o locuință a lor.

După căsătorie au locuit o vreme la părinții lui Mihai, însă condițiile de acolo nu erau cum își dorea această familie tânără.  Au rezistat o vreme, însă când a apărut în 2005 și fiul lor, Robert-Ionut, s-au hotărat să-și caute liniștea în altă parte și au plecat să muncească în străinătate, să strângă bani pentru o căsuță.

Mihai a muncit mult în cei patru ani cât au locuit în Portugalia, însă criza financiară de pe plan mondial i-a împiedicat să strângă suficienți bani. Nicoleta nu a putut lucra pentru că avea grijă de Robert și de micuța Jessica –Stefania care s-a născut în 2008.

Au hotărât să se întoarcă în țară și s-au stabilit pentru moment la părinții Nicoletei, unde stau înghesuiți. Nu și-au pus problema extinderii pentru că Nicoleta mai are doi frați care revendică dreptul asupra casei parinților.

Copii sunt încă mici, dorm împreună, dar părinții își doresc mai mult pentru ei. Speranța și-au pus-o în Habitat for Humanity, vin și muncesc pe șantier cu gândul că se vor așeza în sfârsit la casa lor.