Holcim Romania lanseaza a doua editie a concursului O, brad beton! si provoaca romanii sa doneze ciment pentru constructia de case destinate familiilor nevoiase

Holcim doneaza ciment catre Habitat for Humanity 6

Rezultatul primei editii a concursului, desfasurata in decembrie 2015, a insemnat o donatie de 190.000 de kilograme de ciment din partea Holcim Romania in sprijinul a peste 1.200 de persoane defavorizate.

Tinand cont de succesul primei editii, compania a decis sa relanseze provocarea catre fanii Holcim pe site-ul www.obradbeton.ro. De data aceasta, bradutul din beton va calatori virtual prin intreaga lume si va fi „fotografiat” langa constructii realizate din materiale LafargeHolcim, dar si langa cladiri sau simboluri emblematice din lume, iar participantii sunt provocati sa identifice unde se afla. In momentul in care concurentii ghicesc locatia bradutului, le este dezvaluita povestea cladirii si a materialelor din care aceasta a fost construita.

Fiecare raspuns corect va echivala cu donarea unui sac de ciment catre proiectele desfasurate de organizatia Habitat for Humanity Romania, in beneficiul mai multor familii nevoiase. In plus, prin tragere la sorti, Holcim Romania ofera participantilor un voucher de 1000 lei la Dedeman.

Concursul se va desfasura in perioada 9 – 22 decembrie 2016 pe site-ul special dedicat www.obradbeton.ro – si se adreseaza tuturor fanilor Holcim si pasionatilor de constructii.

Mai ales in aceasta perioada a anului gandurile noastre bune, dar si sprijinul nostru, se indreapta catre cei care au nevoie de ajutorul semenilor. Editia O, brad beton! din 2015 a ajutat peste 1.200 de persoane defavorizate, care s-au bucurat de casele construite cu cele 190.000 de kilograme de ciment donate de Holcim Romania. Dorim ca in 2016 sa ajutam cel putin cat am reusit anul trecut si de aceea ne bazam in continuare pe sustintatorii Holcim Romania si pe toti cei care doresc sa ajute”, a declarat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila Holcim Romania.

Colaborarea dintre Holcim Romania si Habitat for Humanity Romania pe acest proiect s-a nascut din dorinta de a-i implica pe fanii Holcim intr-o initiativa caritabila cu ocazia Sarbatorilor, menita sa ofere locuinte decente unor familii care nu au posibilitatea sa-si ridice un camin.

Mai multe detalii puteti regasi aici: www.obradbeton.ro

  1. marius gheorghe | februarie 20, 2017 at 3:58
     

    Buna seara ma numesc marius am 3copii sotia foarte bolnava stam intro camaruta fin chirpici si sala din scandura stam intro conditie foerte proaste va rog mai multe detali va pot da la nr 0748677179,va rof din suflet ajutati ma va rog astept un apel.