Vrei să construiești în Africa?

Vino în prima echipă de voluntari români Habitat for Humanity în MalawiLa 13 ani, Susan Chimaliro se temea cel mai mult că apa care se infiltra în casă, la fiecare ploaie, o să îi ude uniforma de școală. Îi place să meargă la cursuri și visează să devină profesoară. Tavanul găurit lăsa apa de ploaie să pătrundă peste tot în adăpostul improvizat pe care îl numea ”acasă” – pe podeaua din pământ, pe pătura veche care îi servea drept pat, pe haine. De fiecare dată când ploua, își împacheta toate lucrurile. Ca și cum ar pleca într-o călătorie.

Pentru Susan, teama a dispărut odată cu prima ei casă adevărată. Cu un acoperiș adevărat, prin care apa nu mai trece. O casă construită în 2012 de voluntarii Habitat for Humanity veniți de la mii de kilometri în Malawi. Acum, visul de a deveni profesoară e tot mai aproape.

Susan e doar un exemplu din milioane. În Malawi, milioane de copii trăiesc în sărăcie extremă. Dintre ei, 1,5 milioane sunt orfani.

În mica țară din inima Africii, 89% din locuitori sunt nevoiți să se descurce cu mai puțin de 2 dolari pe zi.

Ai acum șansa să schimbi viața unui copil ca Susan. Și să construiești pentru el o casă cu un acoperiș prin care ploaia să nu mai pătrundă.

Habitat for Humanity România recrutează voluntari pentru prima echipă românească pe care o trimitem în Malawi, Africa!


15

voluntari români

2

case în 7 zile

18-28 octombrie

2018

Pentru detalii despre cum poți fi voluntar în Malawi în echipa Habitat for Humanity România, scrie-ne un email la victor.teris@habitat.ro sau sună-ne la numărul 0745.293.197.


Parteneri