Voluntar în Malawi

Între 18 și 28 octombrie 2018, Habitat for Humanity România trimite, pentru prima dată, o echipă de 15 voluntari români în Malawi. Echipa de voluntari va fi coordonată de un reprezentant Habitat for Humanity România și Habitat for Humanity Malawi.

Voluntarii români vor construi 2 case într-o comunitate săracă de lângă capitala Lilongwe. Locuințele vor fi donate către 2 familii din comunitate, care acum trăiesc în condiții de sărăcie extremă.

Costuri

Donația necesară pentru realizarea călătoriei în Malawi este de 2970 euro. Prin programul european Build Solid Ground, Habitat for Humanity România va acoperi 1000 euro din cuantumul donației.

Bugetul final pe care voluntarul va trebui să îl acopere este de 1970 euro și include toate costurile logistice (bilet de avion dus – întors din București, cazare, mese, asigurare medicală), activitățile culturale, precum și o donație în valoare de 900 euro care acoperă costul de construcție a caselor și susține activitatea Habitat for Humanity Malawi și Habitat for Humanity Romania.

Viza de intrare în Malawi va fi achitată individual la aterizarea în țară. Valorea vizei este de 75 euro.

Poți plăti donația de 1970 de euro deodată sau eșalonat, în trei etape::

  • O primă tranșă în valoare de 350 de euro, la înscrierea în program
  • 900 euro până la 1 iunie 2018, moment în care vor fi achiziționate biletele de avion
  • Diferența o poți acoperi până la 18 septembrie 2018

Dacă acest cost îți depășește bugetul putem să îți oferim soluții care să te ajute. Am creat un set de instrumente pentru a te ajuta să aduni suma necesară pentru călătoria de voluntariat: îți vom pune la dispoziție o pagină de fundraising pe care o poți distribui către familie, prieteni, colegi si cunoștințe care pot dona prin această platformă și îți vor ușura efortul de strângere de fonduri. În plus am creat și un manual de fundraising care conține modele, exemple și soluții de strângere de fonduri.

Pentru detalii despre cum poți fi voluntar în Malawi în echipa Habitat for Humanity România,
scrie-ne un email la victor.teris@habitat.ro sau sună-ne la numărul 0745. 293.197.


Parteneri