Runners for Humanity

De pe șantier, te așteptăm pe pista de alergare. Vino în echipa Runners for Humanity pentru a îți depăși limitele și a ne ajuta să oferim o casă decentă mai multor copii și părinți care locuiesc în sărăcie.

Pe 23 aprilie, alături de Constantina Diță și mulți alți promotori ai cauzelor bune, alergăm la Bucharest International 10K pentru a promova sportul și viața sănătoasă și pentru a strânge fonduri pentru ca asociația Habitat for Humanity România să poată construi mai mult.

Habitat for Humanity România este Official Charity Partner la Bucharest International 10K, ediția 2017, eveniment organizat cu sprijinul Constantinei Diță, medaliată cu aur la Olimpiada Beijing din 2008.


Ne antrenăm împreună

Alergăm fie seara în timpul săptămânii, fie în weekenduri, iar uneori ne alăturăm antrenamentelor lui Ștefan Oprina (antrenor de atletism, cu o experiență de peste 30 de ani în acest sport).

Din partea echipei Runners for Humanity, o poți contacta pe Bianca Constantin / bianca.constantin@habitat.ro / telefon 0728.979.939 pentru a afla detalii despre antrenamentele noastre.
SUMA strânsă până acum

1,241 Eur


Alergatori inscrisi

12 alergători
Suma strânsă din total proiect

103.43%


Beneficiari


  • Familia Vasiliu

  • Familia Luzinschi

  • Familia Dima

  • Familia Gal

PARTENERI