Mario DeMezzo: La sfârșitul zilei ajungem Acasă

6

Încep ziua de lucru foarte devreme. Rezerv dimineața pentru e-mailuri și lucrurile urgente, mă consult cu colegii mei, îi îndrum în task-urile pe care le au, răspund solicitărilor colegilor de la biroul regional, am telefoane și întâlniri cu parteneri și potențiali sponsori.

Știu că se aseamănă foarte mult cu ziua ta. Și mai știu și că la sfârșitul zilei ajungem amândoi ACASĂ. La copiii care așteaptă să facem temele împreună, la partenerul de viață care a pregătit deja cina, la livingul pe care l-am decorat cu drag.

Atunci când mă așez seara pe canapea, îmi dau seama că toate eforturile de peste zi ale mele și ale colegilor mei, contează. Și că încet, încet, mai mulți părinți vor putea avea sentimentul pe care îl avem amândoi, că oferim familiilor noastre un cămin în care să fie în siguranță.

Avem nevoie și de sprijnul tău. Ajută-ne să oferim ACASĂ pentru 8 familii cu venituri mici din Bacău. Între 5 și 9 Octombrie, sărbătorim Ziua Mondială a Locuirii printr-un eveniment special: BIG BUILD. În doar 5 zile vom construi 8 case împreună cu voluntari străini, din companiile românești și personalități.

Implică-te și tu. Mai avem nevoie de 80,000 de euro și de voluntari.

Cu prietenie,

Mario

Director Executiv Habitat for Humanity România

This Campaign has ended. No more pledges can be made.