Meniul Habitat for Humanity by Restaurant Potcoava – Poftă bună la o faptă bună

4

Sub sloganul “Poftă bună la o faptă bună”, Habitat for Humanity România și Restaurant Potcoava au lansat meniul Habitat for Humanity creat să sprijine cauza pentru care asociația luptă: o lume în care toți oamenii au posibilitatea să locuiască decent. Începând cu 14 octombrie 2015, meniul Habitat for Humanity este inclus în meniul restaurantului Potcoava pe o perioadă de un an, iar din vânzările acestuia, restaurantul Potcoava va dona 50% către Habitat for Humanity România. Fondurile strânse astfel vor fi folosite în proiectul BIG BUILD 2016. Pentru a celebra Ziua Mondială a Locuirii, Habitat for Humanity își propune un proiect ambițios de construcție accelerată și voluntariat, care reprezintă o premieră in Europa prin dimensiunea sa: să construiască 40 de case în doar 5 zile, alături de 600 de voluntari. BIG BUILD 2016 va avea loc la Bacău, unde asociația a construit deja 8 locuințe pentru familii aflate în nevoie.

Meniul Habitat for Humanity de la Restaurant Potcoava a fost gândit împreună cu membrii echipei Habitat for Humanity România și s-au ales preparatele pentru care restaurantul Potcoava este recunoscut și apreciat în piață: steakul din rib-eye de vită Red Angus, respectiv un steak din carne de vită maturată de o calitate excepțională, renumiții cartofi Potcoava și o salată catalană care completează perfect meniul.

La evenimentul de lansare au fost prezenți mulți prieteni Habitat for Humanity și Potcoava, printre care jurnaliști, bloggeri, parteneri, dar și vedete și realizatori TV, precum Nadir, Natalia Selegean, Crina Abrudan, Maria Coman și Dorin Chiotea. Aceștia au avut parte de o degustare de vinuri, au aflat mai multe povești despre trabucuri și au asistat la un live cooking.

“Ne bucurăm că suntem partenerii celor de la Habitat for Humanity, pe care îi apreciem enorm pentru ceea ce fac, și că putem în felul acesta să contribuim și noi la munca lor. Am mizat întotdeauna pe calitate, gust și rafinament, de aceea am ales aceste preparate de excepție pentru meniul Habitat și suntem nerăbdători să le povestim oaspeților despre el, iar împreună cu ei, să ne unim forțele și să facem cât mai multe fapte bune”, a declarat Marian Năstase, managerul restaurantului Potcoava.

„M-a încântat foarte tare propunerea celor de la restaurantul Potcoava de a lansa un meniu special pentru a se alătura misiunii Habitat for Humanity România. Jumătate dintre încasările obținute din vânzarea acestui meniu sprijină familiile care au nevoie de o locuință, de un loc unde să mănânce în tihnă o masă caldă. Este o inițiativă frumoasă cu atât mai mult cu cât le oferă și clienților restaurantului ocazia de fi responsabili social”, a declarat Mario DeMezzo, Director Național Habitat for Humanity România.

Prețul meniului Habitat for Humanity este de 79 de lei și poate fi comandat în restaurantul Potcoava din strada Lt. Ștefan Marinescu, nr. 2-8, sector 6, București.