O mamă singură luptă să le ofere gemenilor săi o viață decentă

27

20150521Este trecut de ora 22:00. La magazinul din colțul străzii abia a fost stinsă lumina, iar grilajul metalic este tras zgmotos peste ușa de la intrare. Mădălina, o tânără de 28 de ani, a încheiat cele 12 ore de muncă și se îndreaptă grăbită spre casă. Trebuie să pună la spălat, să gătească și să facă curățenie. Speră să reușească să prindă și câteva ore de somn, pentru că o nouă zi de muncă va începe la ora 6.00 dimineața.

Când Mădălina l-a cunoscut pe soțul ei, nu se aștepta ca viața ei să se schimbe așa drastic. Bucuria unei vieți noi, alături de proaspătul său soț și de gemenii pe care îi aștepta cu atâta drag, s-a năruit repede. Fetița, Alessia, s-a născut cu o boală gravă și are nevoie de îngrijire permanentă. Cel cu care se aștepta să își petreacă restul vieții și să se ajute la bine și la rău a dispărut, iar Mădălina a rămas să crească singură doi copii mici.

Singurul spijin al Mădălinei a fost mama sa, care i-a luat pe ea și pe copii să locuiască în apartamentul său.  Alessia trebuie să facă terapie personalizată la domiciliu, într-o cameră special amenajată pentru nevoile ei.  Apartamentul mamei are însă doar două camere, pe care le împart împreună și cu sora Mădălinei.

Visul Mădălinei este să aibă o locuință a ei, unde să le poată oferi copiilor săi confortul și siguranța de care au nevoie. Veniturile pe care Mădălina le obține a magazin sunt prea mici pentru a se încadra la un credit la bancă, iar rata lunară ar fi oricum prea mare pentru a și-o permite.

De aceea, faptul că a fost selectată ca familie beneficiar la BIG BUILD  îi da încredere și speranța că viața sa și a copiilor săi va fi mai bună de acum înainte. “Nu am cuvinte să descriu ceea ce simt acum. Toate rugăciunile mele au fost asultate”.