Runners for Humanity


Alergăm pentru a construi un cămin pentru familiile cu venituri mici
pe 22 aprilie 2018 la Bucharest International 10K

De pe șantier pe pista de alergare.

Înscrie-te în echipa Runners for Humanity la Bucharest International 10K, care are loc pe 22 aprilie 2018!

Aleargă cu noi și ajută-ne să construim în continuare locuințe decente pentru părinți și copii care locuiesc în condiții grele.

10% din taxa de participare la Bucharest International 10K este donată de organizatori proiectelor noastre, prin care construim case pentru familii și tineri cu venituri reduse și reabilităm centre educative și unități medicale.

Te poți înscrie în echipa Runners for Humanity direct pe site-ul nostru. Creează-ți un profil de fundraiser și convinge-ți prietenii să doneze pentru taxa ta de înscriere și pentru o donație suplimentară cu care noi vom construi noi locuințe.

Alergători înscriși

62 alergătoriVezi participanții înscriși

Suma strânsă până acum

8,093 EurPentru cine construim?

Familia Luzinschi


Micuța Ioana își dorește să aibă propria ei cameră, unde să se joace și să își facă temele. Deocamdată, locuiește cu părinții și străbunica bolnavă în casa bunicilor ei. Mama este casnică și are grijă de familie și de străbunica imobilizată la pat. Tatăl ei este docher în portul din Constanța și câștigă mult prea puțin pentru a-și putea permite un credit imobiliar sau o locuință cu chirie.

Familia Dima


Luciana Dima își crește singură cei patru copii – două fete și doi băieți. Este îngrijitoare la școala din Cumpăna, județul Constanța. După ce și-au pierdut tatăl în urmă cu patru ani, băieții au devenit capii familiei. Fiul cel mare lucrează și merge la facultate, iar fiicele o ajută pe mamă în gospodărie. Pentru ei, o locuință Habitat for Humanity înseamnă o viață mai bună, decentă.

Familia Teleagă


O mamă care își crește singură cei doi fii. Fiul cel mare al familei s-a angajat în clasa a X-a, ca să-și ajute familia. Acum, visul mamei lui este să-l poată ajuta să meargă la facultate. Locuința pe care voluntarii Habitat for Humanity le-au construit-o anul trecut i-a adus mai aproape de acest vis.

ORGANIZATOR

PARTENER PRINCIPAL

PARTENERI