Schimbare de management la Habitat for Humanity România

7

Mario De Mezzo, care a ocupat cu succes în ultimii trei ani poziția de director național la Habitat for Humanity România, a decis să urmeze o nouă provocare profesională, ca director de comunicare într-o companie multinațională. El va continua însă să sprijine Habitat for Humanity România, fiind numit membru în boardul organizației.

Începând cu 15 august și până la definitivarea procesului de selecție, ștafeta este preluată interimar de Gabriel Pascal, în prezent director de programe. Gabriel Pascal este alături de organizație de 12 ani, timp în care a ocupat diferite poziții.

Mario De Mezzo a devenit director național la Habitat for Humanity România în octombrie 2013, cu obiectivele de a consolida organizația, de a crește valoarea de brand și capacitatea locală de strângere de fonduri. Sub conducerea sa, bugetul anual s-a dublat și peste 25,000 de oameni au condiții mai bune de locuit. Totodată, operațiunile au devenit sustenabile prin concentrarea activității în județele Prahova, Bacău, Constanța, Sibiu și București.

“Am reușit să îndeplinesc toate obiectivele asumate la începutul mandatului și sunt mândru să las o echipă puternică și unită, care să continue cu succes proiectele începute. Este însă momentul pentru mine să urmez o nouă provocare. Sunt bucuros că voi putea ajuta în continuare, ca membru în board, la îndeplinirea misiuniii Habitat for Humanity, de care sunt atât de legat sufletește. Le mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat în această perioadă, colegilor, sponsorilor și partenerilor, și abia aștept să colaborăm și pe viitor, în noul meu rol”, a declarat Mario De Mezzo.

“Mă bucur foarte tare că Mario a acceptat să sprijine în continuare organizația din România, ca membru al boardului. Îi mulțumesc pentru contribuția extraordinară adusă în cei trei ani și îi urez multe împliniri în noua sa poziție”, a declarat Greg Foster, Area Vice President, Habitat for Humanity Europe, Middle East and Africa.

Mario De Mezzo va continua eforturile de eradicare a locuirii sărăcăcioase din România ca voluntar, alături de ceilalți membri ai boardului – Greg Foster, Michal Kruzliak și Valentina Petruș.