BIG BUILD 2018

big-build-logo
big-build-kw-banner-homepage
240-VOLUNTARI

În octombrie 2018, voluntarii își aduc împreună inimile, energia și mâinile la BIG BUILD 2018, evenimentul anual de construcție accelerată și voluntariat organizat de Habitat for Humanity România. Între 1 și 5 octombrie, 240 de voluntari români și internaționali vor ridica 8 case în 5 zile la Cumpăna, în județul Constanța. Pe 1 octombrie 2018, sărbătorim și Ziua Mondială a Locuirii și tragem un semnal de alarmă asupra condițiilor de locuire precară din România, care afectează jumătate din populația țării.

BIG BUILD 2018 va fi precedat de conferința Housing Forum, un eveniment de advocacy în cadrul căruia reprezentanți ai autorităților locale, mediul privat și societatea civilă dezbat problemele de locuire cu care se confruntă România și încearcă să propună soluții pentru acestea.

arrow2

Dacă reprezinți o companie și vrei să organizezi un teambuilding cu colegii pe șantier, scrie-ne pe adresa bianca.constantin@habitat.ro.

arrow2

Dacă vrei să fii unul dintre cei 240 de voluntari la BIG BUILD te poți înscrie online

Cum a fost la BIG BUILD 2017

Anul trecut am construit 36 de case în 5 zile, la Bacău, cu ajutorul a peste 820 de voluntari români și internaționali. A fost o experiență de viață pentru voluntari și familiile beneficiare deopotrivă, care au lucrat umăr la umăr timp de 5 zile:

PARTENER STRATEGIC

kaufland

PARTENER PRINCIPAL

dedeman

PARTENERI

tondach
bosch
teraplast
ariston
PIATRAONLINE - Piatra Naturala Travertin Marmura
veka
ursa
siniat
aqua-carpatica
epics

PARTENERI DE VOLUNTARIAT

atelierele-ilbah
f-smurd

PARTENERI MEDIA

protv
europa-fm