Creează-ți propria campanie

Creează-ți propria campanie de fundraising și ajută-ne să oferim familiilor din România un loc decent pe care să-l numească „acasă”.

La Habitat for Humanity România construim case cu mâinile, vocile și inimile voluntarilor. Ei sunt cei care ne ajută să finalizăm proiectele și să ducem povestea mai departe. Acum voluntarii se pot implica direct în proiectele noastre, prin crearea unei campanii proprii de fundraising.

Ce presupune crearea unei campanii de fundraising?

Alege una dintre ideile propuse de noi mai jos, creează-ți contul de fundraiser și dă-le de veste prietenilor că te pot susține printr-o donație.

Optiunea 1: Îmi dăruiesc ziua de naștere

Dacă se apropie ziua ta de naștere și țe-ai gândit ca anul acesta să faci o faptă bună, noi venim cu o propunere. Dăruiește-ți ziua de naștere către Habitat for Humanity România, și în felul acesta ne vei ajuta să ajungem la cât mai multe familii vulnerabile din România care au nevoie de e o locuință decentă.

Cum?

Creează-ți contul de fundraiser, adaugă o descriere, setează-ți un target și data limită până când îți propui să îl atingi și START fundraising!
Nu uita să dai share evenimentului pe rețelele de social media, să știe și prietenii tăi că de ziua ta, îți pot face cadou o donație.

Creează campanie

Optiunea 2: Provocarea mea sportivă

Practici un sport sau pur si simplu îți place să faci mișcare în timpul liber? Noi te încurajăm să îți setezi un nou record, iar la finalul cursei să îți transformi kilometrii parcurși în donații. Cu donațiile strânse, ne vei ajuta să oferim familiilor vulnerabile din România acces la condiții adecvate de locuit.

Cum?
Acceptă o provocare sportivă (de exemplu: să parcurgi 30 km alergând sau pe bicicletă, să înoți 100 de bazine, să bagi 10 mingi în coș la baschet, să escaladezi un munte) și dă-le de veste prietenilor că pentru a reuși acest lucru, ai nevoie de susținerea lor.
Îți creezi un profil de fundraiser unde povestești pe scurt despre provocarea ta, îți setezi un target și o dată limită până când vrei să îl atingi și START fundraising!
Nu uita să dai share evenimentului pe rețelele de social media, să știe și prietenii tăi că te pot încuraja cu o donație.

Creează campanie

Optiunea 3: Provocarea mea de fundraising în 30 de zile

Dacă ziua ta de naștere nu este în perioada următoare și nici sportul nu este pasiunea ta, dar îți dorești să te implici în misiunea Habitat for Humanity România, acceptă provocarea de 30 de zile!

Cum?

Provocarea constă în strângerea unei anumite sume, cu ajutorul donațiilor, în termen de 30 de zile.
Îți creezi un profil de fundraiser unde povestești pe scurt despre provocarea ta, îți setezi un target și o dată limită până când vrei să îl atingi și START fundraising!
Nu uita să dai share evenimentului pe rețelele de social media, să știe și prietenii tăi că se pot alătura provocării cu o donație.

Creează campanie