20%

Acasă înveți că ai un loc al tău. Dar dacă acasă nu e, locul tău unde e?

În România sute de mii de copii locuiesc în condiții greu de imaginat. O cameră, un pat, o toaletă departe de întuneric și frig nu ar trebui să fie visul unui copil…
O casă, un loc al tău, e mai mult decât un spațiu de locuit. E primul pas către normalitate. E primul pas către încrederea în sine. E primul pas către integrarea reală în societate. E primul pas către un viitor mai luminos.
Redirecționează 20% din impozitul pe profit al companiei și ajută-ne să construim acest loc numit acasă pentru copiii familiilor din programele Habitat for Humanity România.
Citește aici scrisoarea trimisă de Mihai, unul dintre copiii care așteaptă o locuință construită de Habitat for Humanity România.

Construiește-i un loc al său. Construiește-i un acasă.

Poți redirecționa 20% din impozitul pe profit, în baza unui contract de sponsorizare, cu plata până la data de 31 decembrie 2022. Suma aferentă se scade direct din impozitul datorat statului.

Facilitățile fiscale cu privire la sponsorizări sunt reglementate prin Art. 25, aliniatul 4, litera i, Noul Cod Fiscal.

Consultă aici cadrul legal care permite folosirea facilității fiscale de către companiile plătitoare de impozit pe profit.

Aici dovada înregistrării Asociației Habitat for Humanity România în Registrul Unic al Entităților/ Unităților de Cult.

Calculator sponsorizare

Folosește calculatorul de mai jos pentru a determina suma maximă pe care o poți deduce din impozit. Poți dona și sume mai mari, surplusul fiind eșalonat pe lunile următoare conform aceluiași sistem de calcul.
Poți direcționa:

0.00 RON

Impozit:
Înainte: 0.00 RON
După: 0.00 RON

 

Contract de sponsorizare

După ce ai calculat suma sponsorizată, te rugăm să completezi datele companiei tale în câmpurile de mai jos. Contractul va fi generat automat după apăsarea butonului „Descarcă contractul”.


 

Descarcă contractul

SAU
poți descărca acest contract în format editabil, pe desktop, pentru a-l completa manual.
După ce ai completat și semnat contractul, trimite-l, te rugăm, la adresa de e-mail: violeta.rusu@habitat.ro.
Pentru mai multe informații, ne poți suna la numărul: 0722.644.394.

De ce este nevoie de implicarea ta?

  • Unul din 10 români trăiește zi de zi într-o casă în care plouă prin acoperiș, apa curge prin pereți și respiră igrasie (INSSE)
  • Aproape jumătate din populația țării (45,8%) trăiește în locuințe supraaglomerate (Eurostat)
  • Un sfert dintre români locuiesc în case fără grup sanitar propriu în interior (INSSE)

Cum ne poți ajuta?

Poți construi locuințe prin redirecționarea gratuită a 20% din impozitul pe profit către Habitat for Humanity România, în baza unui contract de sponsorizare, cu plata până la data de 31 decembrie 2022. Este simplu și fără costuri pentru compania ta.

Care este promisiunea noastră?

Din anul 1996 și până în prezent, am ajutat peste 100.000 de români fie prin programele noastre de locuire, fie prin cele de dezvoltare a comunităților vulnerabile. În total am construit de la zero și reabilitat mai bine de 5.100 de locuințe. Peste 43.000 de voluntari ne-au fost alături de-a lungul timpului pe șantier.

Credem mai mult ca oricând că fiecare familie are dreptul la un loc pe care să-l numească acasă.