Hope Build 2024


Hai în echipa #hopebuilders! Împreună construim speranță pentru 8 familii vulnerabile!


Hope Build este un proiect de construire accelerată, în cadrul căruia ridicăm mai multe locuințe în doar 5 zile, de luni până vineri, cu ajutorul voluntarilor.

Anul acesta venim în ajutorul a 8 familii vulnerabile care trăiesc în condiții extrem de grele, fără un acoperiș sigur deasupra capului și fără curajul să viseze la un viitor mai bun.

În cadrul Hope Build, în 2024, ne unim forțele pentru a construi 8 locuințe decente și accesibile. Începem la Țuțora (județul Iași) în iunie, apoi continuăm la Berceni (județul Prahova), la finalul lunii septembrie, și încheiem proiectul la Zemeș (județul Bacău), în luna octombrie.  

Știm că alături de voluntari și parteneri avem puterea să transformăm comunități și să schimbăm vieți. Viețile familiilor partener, care au șansa la un nou început, într-o locuință decentă și accesibilă, care va deveni „acasă”.

Nevoia de locuințe decente rămâne extrem de mare: 34,4% din populația României se află în risc de sărăcie și excluziune socială. 

 

Hope Build #1

Țuțora, Iași

2 case în 5 zile

 

17 – 21 iunie

 

Fii voluntar

 

Hope Build #2

Berceni, Prahova

4 case în 5 zile

30 septembrie

4 octombrie

Fii voluntar

 

Hope Build #3

Zemeș, Bacău

2 case în 5 zile

 

21 – 25 octombrie

 

Fii voluntar

Pe șantier vei lucra alături de familiile-partener Habitat for Humanity România și le vei cunoaște povestea. În plus, vei întâlni voluntari din toate colțurile țării și din străinătate și te vei întoarce acasă cu amintiri de neuitat, povești și abilități noi.

Poți alege să fii voluntar pentru o zi, două sau chiar cinci, în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție.

 

Vezi cum a fost la Hope Build 2023. Urmărește aftermovie-ul:

 

 

Nu poți participa ca voluntar pe șantier, dar vrei să pui și tu umărul la construirea celor 8 locuințe? Contribuie cu o donație și hai să construim împreună speranță pentru familiile vulnerabile care au nevoie urgent de un acasă decent si sigur. Poți alege să susții unul dintre voluntarii-fundraiseri sau să donezi direct către proiect.

 

Partener principal

  Parteneri

                      

Parteneri media