Runners for Humanity

Am strâns lei

 

Dă vestea mai departe în social media


Înscrie-te în echipa Runners for Humanity la Bucharest International Half Marathon & 10K by Constantina Diță și contribuie la o lume în care dreptul la locuire decentă este o normalitate.

 

Pentru cine alergăm

În familiile vulnerabile, cursa pentru un loc sigur de locuit nu are linie de sosire, iar ștafeta se predă din generație în generație. Împreună construim anul acesta 16 locuințe de la zero, pentru 16 familii care trăiesc în condiții greu de imaginat.

Una dintre aceste familii este familia Drăghici din Berceni, județul Prahova. Tatiana își crește singură cei 4 copii, într-o casă veche și în condiții foarte grele. Deși, de-a lungul timpului, Tatiana a încercat să aducă îmbunătățiri casei cu mari sacrificii, apa curge în continuare prin acoperișul peticit, iar frigul și umezeala au pus deja în pericol sănătatea copiilor. Cu toții visează la ziua în care se vor putea muta într-un loc al lor, în noua locuință construită de Habitat for Humanity România.

 

Cum te poți implica?

Fie că ești pasionat de alergare sau vrei să faci o faptă bună, hai în echipa Runners for Humanity!

Creează-ți o campanie de strângere de fonduri și convinge-ți prietenii să doneze. Contribuția minimă recomandată pentru fiecare alergător, prin campania de strângere de fonduri, este de 500 RON. Suma va acoperi taxa de înscriere, tricoul de alergator și o donație pentru ca visul Tatianei și al copiilor ei de a avea un acasă să devină realitate.

 

 

Nu poți alerga la maraton, dar îți dorești să ne susții?

 
Trimite “HABITAT” prin SMS la 8845
și donează 2 euro lunar*
Te poți dezabona oricând trimițând textul HABITAT STOP la 8845.
*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.