Runners for Humanity

Share this campaign!

Beneficiari: WIP

BIG BUILD 2020

 

1. Descriere

 

De pe șantier pe pista de alergare

 

Înscrie-te în echipa Runners for Humanity la Bucharest International 10K și aleargă cu noi 10 sau 3,5 kilometri, pe 21 aprilie 2019!

 

Ajută-ne să construim în continuare locuințe decente pentru părinți și copii care locuiesc în condiții grele și să contribuim la o lume în care fiecare om are dreptul la o casă decentă.

 

10% din taxa de participare la Bucharest International 10K este donată de organizatori proiectelor noastre, prin care construim case pentru familii și tineri cu venituri reduse, intervenim după dezastre naturale și reabilităm ori construim clădiri de utilitate publică pentru comunități defavorizate.

 

Creează-ți un profil de fundraiser pe siteul echipei Runners for Humanity și convinge-ți prietenii să doneze pentru taxa ta de înscriere și pentru o donație cu care noi vom construi noi locuințe.

 

2. Pentru cine alergăm

 

Vino în echipa Runners for Humanity la Bucharest International 10K – ne vei ajuta să ducem vestea mai departe și să construim un viitor mai bun pentru familiile pe care le ajutăm.

 

Alergăm pentru dreptul la o locuință decentă al unor familii care trăiesc acum în condiții greu de imaginat: în case supraaglomerate, care au nevoie urgentă de reparații, în care nu e niciodată suficient de cald sau, în unele cazuri, cu toaleta afară. În astfel de case copiii nu se pot juca și nu pot învăța, iar părinții stau mereu cu teama următoarei zile.