Runners for Humanity

Am strâns lei

Înscrie-te în echipa Runners for Humanity la Bucharest International Half Marathon and 10K și hai să parcurgem împreună kilometri de solidaritate!

Pe 17 aprilie intrăm în cursă pentru a oferi familiilor din Ucraina un adăpost sigur departe de casă.


Care este răspunsul nostru la situația actuală?

Milioane de locuitori ai Ucrainei au rămas fără locuințe în urma conflictului. Și-au părăsit țara lăsând în urmă oameni dragi și locul pe care îl numesc „acasă”. 

În funcție de evoluția situației și de necesități, dar și de fondurile colectate, printre soluțiile noastre se vor putea număra:

  • identificarea unor variante temporare de adăpost, în unități acreditate de cazare;
  • furnizarea de kit-uri de urgență și echipamente adecvate în taberele mobile amplasate la punctele de frontieră;
  • sprijin financiar pentru acoperirea costurilor de chirie ale refugiaților ucraineni;
  • găsirea unor soluții de adăpost pe termen lung a celor care au aplicat pentru azil în România;
  • includerea persoanelor din Ucraina în programele Habitat for Humanity România de locuire decentă și accesibilă, în zone diferite ale țării.

 


Cum te poți implica?

Hai în echipa Runners for Humanity! Creează-ți un profil de fundraiser și convinge-ți prietenii să doneze pentru tine. Suma minimă recomandată este de 500 RON, care va acoperi taxa de înscriere, echipamentul și o donație pentru intervențiile noastre în criza refugiaților din Ucraina.Nu poți alerga la maraton, dar îți dorești să ne susții?
Un adăpost sigur departe de casă
#unitipentruucraina
Trimite “ADĂPOST” prin SMS la 8801
și donează 2 euro*
sau
 
*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.