Habitat – campanie 3.5%

Ajută-ne să construim familiilor
din România un cămin decent și
primitor în care să locuiască!

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către
Habitat for Humanity România.

Prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către Habitat for Humanity România, ne sprijini în continuarea misiunii noastre de a elimina adăpostirea sărăcăcioasă și lipsa de adăpost.

În anul 2020, ne propunem să ajutăm alte zeci de familii să aibă o locuință caldă, accesibilă și sigură, iar prin acest fel să își recâștige speranța că vor avea parte de un viitor mai bun.

Poți să citești despre proiectele la care lucrăm anul acesta aici sau descarcă varianta în limba engleză aici. Poți să vezi cum am construit 10 case pentru 10 familii în doar 5 zile, în aftermovie-ul BIG BUILD 2019.

Cum poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit?

Pasul 1: Descarcă Formularul 230, printează-l și completează-l de mână, cu majuscule, doar la secțiunile:

  • Date de identificare a contribuabilului;
  • Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani (dacă dorești să redirecționezi 3,5% din venitul tău pe 2 ani);

Semnează formularul la secțiunea „Semnătură contribuabil”.

Pasul 2: Trimite formularul completat și semnat la sediul Habitat for Humanity România (Str. Naum Râmniceanu, nr. 45 A, et. 1, ap. 3, cod poștal 011616, sector 1, București), până la data de 15 mai 2020, iar noi îl vom depune în numele tău la centrul ANAF de care aparții cu domiciliul.

Alternativ acestei opțiuni, poți să depui personal formularul până la data de 25 mai 2020, la centrul ANAF de care aparții cu adresa din actul de identitate (lista cu organele fiscale aici).

Despre Habitat for Humanity România

De 23 de ani în România, Habitat for Humanity România construiește și reabilitează locuințe destinate persoanelor cu venituri reduse, derulează programe de prevenție și răspuns la dezastre naturale precum și programe de advocacy în domeniul locuirii sociale. Până în prezent, Habitat for Humanity România a ajutat peste 91.000 de români să aibă un cămin primitor sau să își îmbunătățească condițiile de locuit.

logo