Hope Build

Fii voluntarHope Build este un proiect de construire accelerată, în cadrul căruia construim mai multe locuințe în doar 5 zile, de luni până vineri, cu ajutorul voluntarilor.


Anul acesta ne unim din nou forțele pentru a construi speranță, de data aceasta într-o comunitate nouă unde nevoia de locuire decentă este foarte ridicată, în comuna Țuțora, județul Iași. Vom veni în ajutorul a 8 familii care trăiesc în condiții improprii și au nevoie urgentă de o locuință decentă și accesibilă.

La Țuțora, familiile vor lucra alături de voluntari pe șantier. Vei cunoaște oameni din toate colțurile țării și te vei întoarce acasă cu amintiri de neuitat, povești și abilități noi. Poți alege să fii voluntar pentru o zi, două sau chiar cinci, în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție.Imagine


LOCURI TOTALE
LOCURI DISPONIBILE


LOCURI TOTALE
LOCURI DISPONIBILE


De ce este nevoie să îți creezi o campanie?

Voluntarii noștri sunt, în mod tradițional, și fundraiseri pentru proiectele în care se implică.

Pentru participarea la Hope Build 2023, noi recomandăm o donație minimă de 500 RON, sumă care ne va ajuta să acoperim costurile pentru echipamentul tău de voluntar (tricou, cască, mănuși, ochelari, mască de protecție și combinezon dacă vei lucra cu vată minerală), prânzul pe șantier și contribuția ta pentru materialele necesare la construirea caselor.

Această contribuție NU este obligatorie, însă reprezintă un sprijin real pentru noi.

Distribuie campania ta în social media și invită-ți prietenii să te susțină cu o donație.

Alte informații utile
Descarcă Ghidul voluntarului pentru a afla cum să te pregătești de o zi pe șantier și care sunt regulile obligatorii de protecție. În plus, trebuie să știi că:

• Voluntarii își acoperă singuri costurile de transport și cazare. Prânzul pe șantier este asigurat de noi;
• Toți participanții semnează un contract de voluntariat;
• Accesul minorilor cu vârsta sub 16 ani este interzis pe șantier, iar cei cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani trebuie însoțiți de un părinte sau un reprezentant legal.

Dacă mai ai întrebări, nu ezita să ne scrii la adresa voluntar@habitat.ro sau să ne suni la numărul 0744 555 070.

Hai în echipa #hopebuilders! Înscrie-te acum!