Reclădim speranța


telekom

Au pierdut toată agoniseala în doar câteva minute.

În iunie 2016 s-au înregistrat precipitații masive în zona Moldovei, unele dintre cele mai afectate zone fiind bazinele hidrografice din județul Bacău. Furia apelor a făcut ravagii în mai multe localități, iar sute de persoane au rămas fără agoniseala de o viață.

Împreună cu Realitatea TV, am desfășurat campania de donații prin sms – Reclădim speranța, pentru a strânge fonduri și a ajuta familiile afectate să își repare casele și să o ia de la capăt. Mai multe companii s-au alăturat proiectului.

Alături de Telekom Romania, Saint-Gobain Building Glass Romania și KFC România intervenim în eliminarea efectelor inundațiilor prin următoarele activități:

  1. Evaluarea tehnică și realizarea de devize de materiale și lucrări
  2. Livrare de kituri de intervenție
  3. Livrare de materiale de construcție necesare reparațiilor și asistență pentru punerea materialelor în opera
  4. Campanie de informare preventivă la inundații cu scopul de a întări capacitatea de răspuns la dezastre a comunităților.

Beneficiari: Aproximativ 400 de familii în nevoie aflate în zonele afectate de inundații din județul Bacău

  • 300 de familii – campanie de informare prevenție
  • 100 de familii – livrare de kituri de intervenție
  • 20 de familii evaluări și devize  tehnice, precum și livrare de materiale și asistență tehnică

recladim speranta

Nea Ștefan are 60 de ani și privește cu neputință. Fotoliul pe care se odihnește după citostatice este singurul obiect rămas din casă. Apele i-au luat toată agoniseala de o viață.

Ca nea Ștefan, în județul Bacău sunt alte sute de familii care acum trebuie să o ia de la capăt. Împreună reclădim speranța pentru familiile afectate de inundațiile puternice de la începutul lunii iunie.

 

PARTENERI PROIECT