Voluntari individuali

Aducem oamenii împreună din toate colțurile țării, pentru a oferi comunităților vulnerabile acces la locuire decentă.

În 26 de ani, 43.000 de voluntari ne-au ajutat să construim pe șantierele din țară.

Costuri

Voluntarii își acoperă singuri costurile logistice atunci când vin pe un șantier Habitat (cazare, masă, transport, echipament de protecție) și inițiază o campanie de strângere de fonduri pentru a ne ajuta să acoperim o parte din costurile materialelor de construcție.

Siguranța pe șantier

Siguranța voluntarilor pe șantier este cea mai importantă. Aceștia trebuie să poarte în permanență echipamentul de protecție (cască, mănuși, ochelari) atunci când se află în zona în care se execută lucrările de construcție. La începutul zilei, înainte ca voluntarii să fie împărțiți pe case sau pe atelierele de lucru, aceștia sunt informați despre regulile pentru protecția muncii pe care trebuie să le îndeplinească.

Experiența în construcții

Nu trebuie să ai experiență în construcții pentru a voluntaria pe un șantier Habitat, însă cu siguranță vei pleca cu multe lucruri practice învățate. Pe șantier, voluntarii sunt ghidați și supravegheați de echipa de constructori care se asigură că lucrările sunt executate corect.
Descarcă Ghidul voluntarului pentru mai multe informații despre cum să te pregătești de o zi pe șantier, care sunt regulile obligatorii de protecție și cum poți rămâne aproape de misiunea noastră, prin acțiuni concrete.

Galerie: